Az egészség a küldetésünk

Gyógyszergyártás

A Richterben immáron 110 éves múltra visszatekintő gyógyszergyártás minden szempontból a nemzetközi élmezőnyhöz tartozik. A Társaság több mint 200 féle gyógyszert gyárt, termékei között originális, generikus és licenckészítmények egyaránt megtalálhatók.

A Richter alapítása óta elsődleges szempontként kezeli készítményei kiemelkedő minőségének biztosítását, valamint elkötelezett abban, hogy gyógyszerbiztonsági rendszere a lehető legmagasabb hatósági elvárásoknak is megfeleljen.

Társaságunk az ellátás hatékony működése érdekében folyamatosan alkalmazkodik az aktuális környezethez a termelő egységei kapacitásának rendszeres finomhangolásával és fejlesztésével. Kivételes figyelmet fordít a központi idegrendszerre ható, továbbá a szív-és érrendszeri, az emésztőrendszeri készítmények, az izomlazítók, valamint a nőgyógyászati termékek fejlesztésére és gyártására.​

A Társaságnál a gyógyszergyártási szegmens évről-évre stabil növekedést mutat, mind a szteroid, mind az egyéb termékeink és hatóanyagaink termelési volumene évről-évre nő. A Richter Csoport valamennyi gyártóhelyén sor került új készítmények gyártásának beindítására 2012-ben is.

 

Az üzleti igényeknek megfelelően bővítjük kapacitásainkat. Az elmúlt időszakban két új hormoncsomagoló gépsort állítottunk üzembe, valamit korszerűsítettük az Injekciógyártó üzemünket is.

A hazai és nemzetközi hatóságok és üzleti partnereink minőségbiztosítási ellenőrzések alkalmával győződhetnek meg a Richterben folyó korszerű gyártási munka szabályszerűségéről, a technológiai eljárások betartásáról. Az auditok felölelik a teljes gyártási folyamatot és örömmel adunk tájékoztatást arról, hogy az ellenőrzésekről pozitív visszajelzések érkeztek.