Az egészség a küldetésünk

Diákoknak

​​​​​​​​​​​​​​​​A Richter története szorosan összefonódik az innovációval. Diákok, hallgatók és friss diplomások számára elérhető szakmai gyakorlati lehetőségeink a holnap gyógyszerfejlesztőinek, kutatóinak és mérnökeinek kínálnak módot arra, hogy évszázados gyógyszergyártói tradícióinkat folytatva formálják a jövőt.

Szakmai gyakorlati lehetőségek felsőfokú képzésben résztvevő diákok számára
Azok az alap, mester vagy osztatlan képzésben résztvevő hallgatók, akik a Richternél teljesítik a kötelező összefüggő nyári és évközi szakmai gyakorlatot, innovatív és inspiratív környezetben ismerkedhetnek meg a felfedező kutatással, a készítményfejlesztéssel, a hatóanyag- és  gyógyszerkészítmény-gyártással, valamint ezek kapcsolódó területeivel is. Betekintést nyerhetnek a Richternél zajló magas szintű törzskönyvezési tevékenységbe, a minőségbiztosítás területébe, de akár az ipari környezetvédelemmel is megismerkedhetnek.

Kötelező összefüggő 4-6 hetes nyári gyakorlatra és évközi szakmai gyakorlatra biológus, biomérnök, gépészmérnök, gyógyszerész, vegyész, vegyészmérnök, villamosmérnök szakokról várjuk jelentkezésed az egyetemed kapcsolattartóján keresztül.

Szakdolgozat, diplomamunka vagy PhD dolgozat
Szakdolgozat, diplomamunka vagy PhD dolgozat elkészítésében is örömmel segítünk. Ezeket az oktatási és tudományos tevékenységeket az egyetemek partnereiként végezzük, ezért kérjük, hogy érdeklődés esetén az oktatási intézményeden keresztül jelentkezz!

Lehetőségek középiskolások, technikus diákok számára
Középfokú vegyész és vegyésztechnikus szakképzésben résztvevő diákok számára évközi és összefüggő nyári szakmai gyakorlatuk során budapesti és dorogi tanüzemünkben lehetőséget biztosítunk a vegyipari gépcsoportok és berendezések kezelésének és irányításának elsajátítására; a műveletek, eljárások alapjainak megismerésére és a valós termelési környezetet modellező feltételek melletti begyakorlására.

Mindemellett a műszaki területeinken is rendszeresen fogadunk diákokat nyári szakmai gyakorlatra és diákmunkára egyaránt gépész, épületgépész, épületgépész-technikus, gépgyártástechnológiai technikus, gépi forgácsoló, hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő, villanyszerelő, elektronikai műszerész, vegyésztechnikus szakokról.