Az egészség a küldetésünk

Richter Nyugdíjpénztár

​​​​A Pénztár megalapítását a Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Rt. mellett működő Munkahelyi Önkéntes Kölcsönös Biztosító Nyugdíjpénztár alapító tagjai 1994. november 18. napján határozták el. A Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Rt. mellett működő Munkahelyi Önkéntes Nyugdíjpénztár az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárak Felügyelete által kiadott tevékenységi engedély birtokában önkéntes kölcsönös biztosító nyugdíjpénztári feladatot lát el. A Pénztár határozatlan időre alakult. Tevékenységét Magyarország területén fejti ki. 

 

Koronavírus miatti rendkívüli intézkedések a Richter Nyugdíjpénztárnál

 

Kedves Pénztártagunk!

A kialakult egészségügyi helyzet - a COVID-19 koronavírus-járvány - miatt, Ügyfeleink és Munkatársaink megbetegedésének megelőzése és egészségének megőrzése érdekében a személyes ügyfélszolgálatot kérjük mellőzzék. A legfontosabb, amit ma mindannyiunknak meg kell tenni a vírus terjedése ellen, hogy minimálisra csökkentsük a személyes kontaktusokat.

Munkatársaink elsősorban e-mail-ben, telefonon, postai úton, vagy irattári belső postán keresztül várják megkereséseiket. A Richter Nyrt. főbejárataihoz kitett gyűjtőládákat is használhatják.

E-mail: RGnyugdijpenztar@richter.hu

Telefon: 431-4070

Postacím: 1475 Budapest 10. Pf.27.

Nyomtatványaink az oldal alján található Mellékletekből letölthetők. 

Kérjük ne felejtsék el a kifizetési kérelmekhez a személyi okmányok másolatát is megküldeni.

A Pénztárba érkező papír alapú dokumentumokat 2 napos karanténba helyezés után nyitjuk fel és feldolgozásuk ezt követően kezdődik el.

Kérjük, hogy személyes ügyintézést csak akkor kezdeményezzen ügyintézőnknél, ha az feltétlenül szükséges, e-mail-ben, telefonon vagy levélben nem intézhető el és, ha Ön

  • egészséges, valamint
  • az elmúlt 14 napban nem érintkezett igazoltan fertőzött személlyel, valamint nem járt külföldön.

Amennyiben a személyes ügyintézést kíván indítani, de annak kockázatát nem kívánja vállalni, javasoljuk, hogy lehetőség szerint halassza el azt későbbi időpontra.

 

Köszönjük szíves megértését!

Együttműködését előre is köszönjük!

                                                                                  Richter Nyugdíjpénztár