Az egészség a küldetésünk

Minőségbiztosítás

​A társaság vezetése az 1999-ben kiadott minőségpolitika megfogalmazásával elkötelezte magát a folyamatos minőségjavítás mellett.

​Minőségügyi programunk célja biztosítani termékeink kiváló minőségét, biztonságosságát és hatékonyságát az állandóan szigorodó követelményeknek megfelelően. A minőség tervezése során és a megvalósításában is jelentős szerep hárul a különböző munkaterületek minőségbiztosítását ellátó szervezeti egységeinkre, hiszen a termék minőségét nem csak a gyártáshoz felhasznált anyagok befolyásolják nagymértékben, hanem a gyártó berendezések állapota, a környezet, a gyártás körülményei, valamint a személyzet szakmai tudása, tapasztalata és egészségi állapota is.

Társaságunk minden tevékenységi területén (hatóanyag-kutatás, készítmény-fejlesztés, állatkísérletek, klinikai vizsgálatok, gyártás stb.) szigorúan betartja a hazai és nemzetközi szakmai előírásokat. Tekintettel termékeink nagy számára és arra, hogy több mint 80 országgal állunk kereskedelmi kapcsolatban, az átfogó minőségügyi rendszer működtetése igen sokrétű, és nagyon összetett feladatot ró a Minőségirányítási igazgatóság egységeire.

Stratégiai céljaink elérése érdekében valamennyi munkavállalónkat bevonjuk a minőségbiztosítási tevékenységbe, ezzel elősegítve azt, hogy mindenki tudatában legyen a vele szemben támasztott követelményekkel. Ezt dolgozóink rendszeres oktatásával, megfelelő tájékoztatással és a követelményeknek eleget tevő munkakörülmények biztosításával segítjük elő.

Nagyon fontos számunkra a partnereinkkel kialakított jó kapcsolat, és mindenekelőtt a betegek, valamint az orvosok termékeink iránti megtisztelő bizalmának megőrzése. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk minden észrevétel vagy panasz okának kiderítésére, és a hasonló jellegű problémák előfordulásának megelőzésére.

Nagy büszkeséggel tölti el vezetőségünket, és minőségbiztosítási tevékenységünk nagy eredményének számít, hogy az utóbbi több mint tíz évben mind a hazai, mind a külföldi szakmai hatósági ellenőrzések jelentős negatív észrevétel nélkül, sikeresen zajlottak le.​